Χάρτης Ιστοσελίδας |  Επικοινωνία |  Ροή Ειδήσεων
Νέα / Ανακοινώσεις

?a?as?e??, 09 Μαρτίου 2018
Η MIRTEC S.A. (ΕΒΕΤΑΜ) στη Διεθνή Έκθεση ELEC.TEC 2018

Υψηλή επισκεψιμότητα, έντονο ενδιαφέρον και ό,τι πιο καινοτόμο μπορεί να παρουσιαστεί στην αγορά αποτελούν τα στοιχεία για τα οποία διακρίθηκε η 2η διεθνής έκθεση “Elec.tec”, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 26 Φεβρουαρίου στο MEC Παιανίας.

Περισσότεροι από 100 εκθέτες και 15 χιλιάδες επισκέπτες ανταποκρίθηκαν στο σύνθημα «Φως στην Καινοτομία» και συμμετείχαν στη 2η διοργάνωση της κορυφαίας διεθνούς έκθεσης για το ηλεκτρολογικό υλικό, τον φωτισμό, τα συστήματα ασφαλείας, τον αυτοματισμό, τα υλικά, τα εργαλεία και την ενέργεια.

Επιχειρηματίες, στελέχη μεγάλων αλυσίδων ηλεκτρολογικού υλικού, ηλεκτρολόγοι και άλλοι επαγγελματίες πέρασαν από τα περίπτερα των εκθετών για να ενημερωθούν σχετικά με τα νέα προϊόντα, τις νέες τεχνολογίες και τις νέες υπηρεσίες.

Εκπρόσωποι της Πολιτείας και των φορέων χαιρέτισαν τη διοργάνωση της 2ης διεθνούς έκθεσης “Elec.tec” και στη διάρκεια των εγκαινίων τόνισαν την ανάγκη ενίσχυσης της αγοράς, των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών του κλάδου.

Το περίπτερο D23 της MIRTEC S.A. (ΕΒΕΤΑΜ) επισκέφτηκαν έμποροι αλλά και κατασκευαστές ηλεκτρολογικού υλικού και φωτισμού, ηλεκτρολόγοι εγκαταστάτες, εργολήπτες και μηχανικοί, έμποροι και εισαγωγείς, αρχιτέκτονες, σχεδιαστές, μελετητές, διακοσμητές, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την πιστοποίηση του ηλεκτρολογικού υλικού.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης παρουσιάσθηκαν τα πλεονεκτήματα και τα οφέλη από την πιστοποίηση και τη σήμανση με βάση τα Ευρωπαϊκά και τα Διεθνή σήματα ποιότητας (ENEC, IECEE CB Certificate) όπου μόνον η MIRTEC (ΕΒΕΤΑΜ) μπορεί να χορηγήσει στην Ελλάδα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στους κ.κ Σώζοντα Βασιλάκο (s.vasilakos@mirtec.gr) και Βαγγέλη Κλοκανά (v.klokanas@mirtec.gr).

http://www.ebetam.gr/files/VHR3X4I5135715_2018.03.09_ELETEC_A.png

http://www.ebetam.gr/files/ZVWYKVV3135819_2018.03.09_ELETEC_B.png